C Bariatri

Hvem er vi?

Bestill konsultasjon
Rønnhaug viser fysioterapi

Om C Bariatri

Først i Norge med Endosleeve

C for Colosseum, vi holder til i moderne lokaler ved Colosseum på Majorstua. Bariatri er en medisinsk betegnelse på betydelig fedme.

Klinikk for vektreduksjon

C Bariatri er en spesialistklinikk for vektreduksjon gjennom en helhetlig og trinnvis utvikling.

Vi tilbyr et program som skreddersys til den enkeltes utfordringer. Vårt mål er å være et tilbud til deg som ønsker å gå ned i vekt og trenger hjelp og veiledning for å nå målet ditt. Vi ønsker å hjelpe deg gjennom et program. Målet er at du skal gå ned i vekt og holde vekten, og at du skal klare dette basert på dine individuelle forutsetninger.

C Bariatri er en del av et solid fagmiljø

C Bariatri er startet av Colosseumklinikken Medisinske Senter (CKMS), et solid fagmiljø av legespesialister – og C Spesialist, vår klinikk for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

CKMS og C Spesialist opplever økende etterspørsel fra overvektige som ønsker å gjennomføre operasjon for vektnedgang. Dette var vår motivasjon for å utvikle C Bariatri.

Målet med vårt program er nettopp å unngå operasjon, men hvor vårt reversible slankeinngrep Endosleeve er et alternativ for de som ikke lykkes med kostholdsendring alene eller i kombinasjon med vektreduserende medikament.

Vanlige spørsmål om slankeoperasjon

Kan jeg spise normalt etter inngrepet?
Må jeg ta kosttilskudd etter inngrepet?
Får jeg arr?
Må jeg sykmelde meg etter inngrepet?