3-trinn slankeprogram

Bestill konsultasjon
3 trinn slankeprogram

Må jeg gjennom alle tre trinn?

Dette avhenger av din historie og hva du har vært gjennom tidligere. En del av de som kommer til oss har vært gjennom et antall seriøse forsøk med én eller flere dietter og over lang tid.

Mange har også forsøkt vektregulerende medikament, men ikke klart å finne nøkkelen til varig sunn vekt. I tilfeller hvor vi kommer frem til at din situasjon kvalifiserer for å forberede inngrepet Endosleeve direkte, vil du ikke ha behov for å starte på trinn 1/2.

To spesialister på C Bariatri går igjennom resultater
En kirurg forbereder før plastikkorerasjon ved å tegne på pasienten

En del som går mye ned i vekt vil oppleve løs overskuddshud når de når sin idealvekt. Mange lever helt greit med det og føler ikke for å gjøre noe med det. For andre oppleves det som et problem.

Overskuddshud

Om du får løs hud etter å ha mistet vekt, avhenger av hvor mye vekt du har mistet, hvor gammel du er, og genene dine. Huden vår er elastisk som et strikk, men blir mindre elastisk når vi blir eldre.

Hvis du vurderer plastikkirurgi for å fjerne overskuddshud etter vektnedgang, har vår søsterklinikk C Spesialist noen av landets beste kirurger med lang erfaring fra bl.a. bukplastikk.

Det er hjelp å få, og C Spesialist kan vurdere ditt tilfelle spesielt, og fortelle deg hva du kan forvente av et inngrep som fjerner og strammer opp overskuddshud.