Tre-trinnsprogrammet

Trinn 1 & 2

Ernæringsfysiolog og fysioterapi

Samtale for utvidelse med resept for medikamentell behandling

19 000 kr

Trinn 3

Endosleeve operasjon

99 000 kr

Total pris for alle trinn

109 000 kr

Trans Oral Reduction

TORe operasjon

69 900 kr

Ett års oppfølging inngår

I løpet av de 12 månedene etter at du har gjennomført programmet, vil vi følge deg opp og diskutere hvordan det går med deg og om du har behov for justeringer i kosthold og vedlikeholdsplan.

Vi vil også ta blodprøver for å sammenligne start og slutt, og sørge for at du får «kart og kompass» for å opprettholde din nye vekt.

Vi følger deg gjennom prosessen og over i vedlikeholdsfasen til du står trygt på egne ben for veien videre med ny vekt.

Må jeg gjennom alle tre trinn?

Dette avhenger av din historie og hva du har vært gjennom tidligere. En del av de som kommer til oss har vært gjennom et antall seriøse forsøk med én eller flere dietter og over lang tid.

Mange har også forsøkt vektregulerende medikament, men ikke klart å finne nøkkelen til varig sunn vekt.

I tilfeller hvor vi kommer frem til at din situasjon kvalifiserer for å forberede inngrepet Endosleeve direkte, vil du ikke ha behov for å starte på trinn 1/2.

går igjennom resultat
en plastikkirurg forbereder bukplastik

Overskuddshud


En del som går mye ned i vekt vil oppleve løs overskuddshud når de når sin idealvekt. Mange lever helt greit med det og føler ikke for å gjøre noe med det. For andre oppleves det som et problem.


Om du får løs hud etter å ha mistet vekt, avhenger av hvor mye vekt du har mistet, hvor gammel du er, og genene dine. Huden vår er elastisk som et strikk, men blir mindre elastisk når vi blir eldre.

Hvis du vurderer plastikkirurgi for å fjerne overskuddshud etter vektnedgang, har vår søsterklinikk C Spesialist noen av landets beste kirurger med lang erfaring fra bl.a. bukplastikk.

Det er hjelp å få, og C Spesialist kan vurdere ditt tilfelle spesielt, og fortelle deg hva du kan forvente av et inngrep som fjerner og strammer opp overskuddshud.

Vanlige spørsmål om slankeoperasjon

Kan jeg spise normalt etter inngrepet?
Må jeg ta kosttilskudd etter inngrepet?
Får jeg arr?
Må jeg sykmelde meg etter inngrepet?